Martínez mist interlands Argentinië door uitvaart Queen Elizabeth

21 september 2022, 13:25

De voorbereiding op het WK van Argentinië verloopt nog niet helemaal optimaal. Onder meer oud-Ajacied Lisandro Martínez zal de twee oefenwedstrijden van deze week tegen Honduras en Jamaica moeten missen. Dat heeft indirect te maken met het overlijden van de Engelse koningin Elizabeth zo'n twee weken geleden.

Waar in Europa de laatste Nations League-wedstrijden nog gespeeld moeten worden, werken landen in andere continenten al volop toe naar het WK in november. Dat geldt ook voor Argentinië, dat deze week oefent tegen Honduras en Jamaica. Beide wedstrijden worden gespeeld in de Verenigde Staten, waar de ploeg deze week ook traint. 

Dat laatste is een probleem voor Martínez. Om naar de VS af te kunnen reizen, heeft de speler namelijk een visum nodig. Dat kon deze week echter niet geregeld worden, omdat de Amerikaanse ambassade in Engeland vanwege de uitvaart van Queen Elizabeth gesloten was. Ook landgenoot Cristian Romero, spelend bij Tottenham Hotspur, had hetzelfde probleem.

Argentinië oefent op zaterdag 24 september om 2 uur 's nachts (Nederlandse tijd) tegen Honduras en speelt op 28 september op hetzelfde tijdstip tegen Jamaica. Op het WK is het land gekoppeld aan Saoedi-Arabië, Mexico en Polen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen