Modric (37) nog lang niet klaar bij Kroatië en wil door tot EK 2024

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 september 2022 – Luka Modric is met 152 interlands recordinternational van Kroatië, maar denkt voorlopig niet aan stoppen. Na het WK in Qatar wil de middenvelder van Real Madrid doorgaan om ook het EK van 2024 nog als speler mee te kunnen maken.

Modric (37) nog lang niet klaar bij Kroatië en wil door tot EK 2024

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schrijft Mundo Deportivo vandaag. Modric is ondanks zijn gevorderde leeftijd nog altijd van grote waarde bij Real. In de Spaanse competitie kwam hij in alle wedstrijden tot nu toe in actie, al maakte hij nog niet een keer de 90 minuten vol. In de eerste speelronde van de Champions League was Modric trefzeker in het uitduel met Celtic (0-3).

Op het WK in Qatar is de hoop van Kroatië voor een belangrijk deel gevestigd op de winnaar van de Gouden Bal van 2018. Het land komt daarop uit in groep F, waarin het achtereenvolgens Marokko, Canada en België zal treffen. Met Kroatië werd Modric tweede op het vorige Wereldkampioenschap. In de finale werd toen verloren van Frankrijk (4-2).

Cristiano Ronaldo
Het nieuws volgt twee dagen nadat Cristiano Ronaldo, jarenlang ploeggenoot van Modric bij Real, de ambitie uitsprak om Portugal ook na het WK trouw te blijven. De eveneens 37-jarige Ronaldo krijgt bij Manchester United lang niet zoveel speeltijd als hij zou willen van Erik ten Hag, maar is vastbesloten om er ook in 2024 nog bij te zijn als Portugal zich voor de Europese eindronde weet te plaatsen.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd