Hilarisch: rode kaart 35 jaar (!) na dato alsnog geseponeerd

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 september 2022 – Een hilarisch bericht uit Luttenberg: daar is een rode kaart van een amateurvoetballer na 35 (!) jaar alsnog gesponeerd. Jos Holtmaat werd ruim drie decennia geleden van het veld gestuurd met een rode prent door zijn vriend én arbiter Gerard Oosterlaar. Omdat het hem zó hoog zat en er elk jar nog over werd gesproken, is er een actie voor hem op touw gezet.

Hilarisch: rode kaart 35 jaar (!) na dato alsnog geseponeerd

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De Stentor bracht de inmiddels zeer volwassen oud-voetballer in beeld. Elk jaar weer gingen de gesprekken over de rode kaart van al royaal in de vorige eeuw. "Hij vond het zó onterecht en vond dat hij het gelijk aan zijn kant heeft. Nu wordt hij beloond voor zijn doorzettingsvermogen", glimlacht Oosterlaar, die destijds de rode kaart trok voor de voetballer.

"Een fatale fout van mij", knipoog de leidsman, die in zijn scheidsrechterstenue naar zijn vriend kwam om mede te delen dat de kaart geseponeerd is. "Het is een levenslang trauma van hem. De KNVB heeft gemeend, na lang en wijs beraad, om de rode kaart te seponeren." Dat uiteraard op nadrukkelijk verzoek van de kennissen rond Holtmaat, die de rode kaart al die jaren onterecht heeft gevonden.

Zelf is Holtmaat dan ook blij met de actie, waarbij heel het dorp uitgelopen was en er ook vuurwerk afgestoken werd en een blaasorkest op de been kwam. "Ik ben aangenaam verrast. Hier had ik niet meer opgerekend", klinkt de opgewerkte reactie van Holtmaat. "Mooi, het heeft veel teweeg gebracht", grinnikte hij.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie