Voetbalbobo's VVV-Venlo in de kou: kachel uit in koude Koel

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

23 september 2022 – De businessclub van VVV-Venlo gaat een ijskoud winterseizoen tegemoet. De kachels in de sponsorlounge van de club uit de Eerste Divisie gaan namelijk niet meer aan. Vanwege de torenhoge energieprijzen blijven de gaskachels uit en wordt het voetbal kijken onder een kleedje of met een dikke winterjas aan op de tribunes.

Voetbalbobo's VVV-Venlo in de kou: kachel uit in koude Koel

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat laat VVV-Venlo weten in een verklaring. Omdat De Koel een van de weinige stadions in Nederland is waar de heaters nog op gas werken, zou het een gigantische rekening opleveren als die wel aangaan in de komende wintermaanden. 'Naast het financiële aspect vindt de club het gezien de huidige situatie moreel gezien niet meer te verantwoorden om zo veel gas te verbruiken tijdens een thuiswedstrijd', staat er te lezen in het statement.

De club vraagt tevens om begrip voor de sponsoren, die vermoedelijk een flinke duit hebben betaald om op de sponsortribune te mogen zitten. Ze blijven overigens niet helemaal in de kou en met lege handen achter. 'Om de gasten van onze businesstribune toch een aangenaam verblijf te bieden zullen we hen op regelmatige basis verrassen met een warme traktatie', kondigt de club wat ludieke acties aan.

Lees ookTorenhoge gasrekening: amateurs mogen niet meer douchen

Vrijdagavond staat het eerste thuisduel zonder heaters voor de businesslounge op het programma: Telstar komt op bezoek. Het voetbal dat Rick Kruys met zijn elftal speelt, zorgt tot dusver wel voor enige warmte voor de fans. Met dertien punten uit zeven duels is de zesde plaats in de Eerste Divisie een prima start van het seizoen. Met nog een wedstrijd extra te spelen, heeft het de play-offs nog meer dan in zicht.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Eredivisie

gerelateerd