'Komst Mendez naar PSV alsnog rond'

17 augustus 2006, 09:48

Het was even stil rond Edison Mendez, maar inmiddels lijkt het er op dat de middenvelder uit Ecuador toch een contract bij PSV zal tekenen. Volgens De Telegraaf is de 27-jarige international momenteel in Nederland en is hij inmiddels medisch gekeurd. Verwacht wordt dat de overstap van Mendez nog deze week definitief rond gemaakt zal worden.

Enkele weken geleden leek een transfer van Mendez naar PSV al aanstaande. De transfer werd zelfs al luid en duidelijk aangekondigd op de website van de nationale voetbalbond van Ecuador en ook Mendez stak zijn potentiële transfer niet onder stoelen of banken. Alleen in het PSV-kamp bleef het opmerkelijk stil. De Eindhovenaren hikten aan tegen de transfersom die de 27-jarige middenveld op moest brengen. 

Inmiddels lijkt het er op dat PSV toch een akkoord heeft weten te bereiken met LDU Quito, de huidige club van de Ecuadoriaan. Naar verluidt heeft PSV met Quito eenzelfde constructie bedacht als eerder met Roda JC over de transfer van Arouna Koné. Dit houdt in dat PSV Mendez het eerst jaar huurt, met de optie om hem vervolgens definitief over te nemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen