Ten Hag maakt indruk bij Manchester United: "Nieuwe erfgenaam"

25 september 2022, 12:58

Erik ten Hag heeft fraaie complimenten ontvangen uit een verrassende hoek. Jordi Cruijff stelt dat dat de oefenmeester van Manchester United een goede weg is ingeslagen dit seizoen. "Ik denk dat ze in Ten Hag een nieuwe erfgenaam hebben gekregen."

Tegenover Sky Sports gaat de zoon van Johan Cruijff in op de ontwikkelingen op Old Trafford. "Zoals ik er tegenaan kijk, voelt het als een nieuwe start. Dat krijg ik als buitenstaander althans mee. Dat geeft ook nieuwe verwachtingen en het is lastig om dat al meteen voor elkaar te krijgen. De Premier League is een zware competitie."

Maar Ten Hag doet het volgen hem naar behoren en ook de selectie is weer op niveau. "Als je speler per speler bekijkt, staat er een goede selectie. Maar soms zijn goede spelers niet een goed elftal", waarschuwde Cruijff ook. "Tegenwoordig gaat het niet alleen om de speler, maar ook of hij in het team past. Dat is een heel ander verhaal." Of The Red Devils in de top-vier eindigde, durfde Cruijff niet te voorspellen.

Lees ook: Jordi Cruijff ziet Barcelona opleven: "Dat lees je niet overal"

Koeman steunt Ten Hag

Ook Ronald Koeman kwam aan het woord. De Nederlander weet wat het is om een grote verandering door te maken. "Je hebt tijd nodig als coach. Manchester United begrijpt volgens mij dat Erik ten Hag die tijd nodig heeft. Dan komt Manchester United wel weer terug op het oude niveau", denkt de toekomstig bondscoach van het Nederlands elftal. "Ten Hag houdt van goed, aanvallend voetbal. Met goede aankopen tijd zal hij Manchester United terug naar de top van de Premier League brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen