'De Vrij lijkt klaar bij Inter; club denkt aan winterse verkoop'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 september 2022 – Het verblijf van Stefan de Vrij bij Internazionale zal mogelijk spoedig tot een teleurstellend einde komen. De verdediger lijkt zijn basisplaats kwijt te zijn en heeft bovendien een aflopend contract, dat zijn club op dit moment niet wil verlengen. De kans dat Inter deze winter opnieuw een poging gaat wagen om hem te verkopen, is dan ook groot.

'De Vrij lijkt klaar bij Inter; club denkt aan winterse verkoop'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat schreef het althans het Italiaanse La Gazzetta dello Sport. Inter had De Vrij naar verluidt afgelopen zomer al willen verkopen, maar geen enkele club had zich gemeld. Daarom ging de verdediger gewoon zijn laatste contractjaar in, aanvankelijk als basisspeler. In de laatste wedstrijd voor de interlandbreak, Udinese-uit (3-1 verlies), werd hij echter gepasseerd.

De kans dat hij zijn basisplaats nu ook definitief kwijt is aan concurrent Francesco Acerbi is aanwezig. Omdat de achterhoede van Inter er in de eerste wedstrijden van het seizoen niet altijd even goed uitzag, zou Inter open staan voor enkele wijzigingen. Dat betekent ook dat de club het aflopende contract van De Vrij op dit moment niet wil verlengen. Willen de Italianen nog iets aan hem verdienen, dan zal hij dus in de winter verkocht moeten worden.

Plek in Oranje
Overigens lijkt De Vrij niet alleen bij Inter zijn basisplaats kwijt te zijn. Tijdens de twee interlands van Oranje afgelopen week koos Louis van Gaal voor Jurriën Timber, Virgil van Dijk en Nathan Aké als de drie centrale verdedigers. Alleen tegen België mocht de 58-voudig international nog een klein halfuur invallen. 

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd