Italië in jacht op Final Four met ex-target Feyenoord in basis

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 september 2022 – Italië begint in de jacht op een ticket voor de Final Four van de Nations League met Wilfried Gnonto in de punt van de aanval. Het supertalent, dat afgelopen zomer nog lange tijd werd begeerd door Feyenoord, moet de Azzurri aan een overwinning op koploper Hongarije helpen.

Italië in jacht op Final Four met ex-target Feyenoord in basis

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Gnonto vormt de Italiaanse voorhoede met Nicolò Barella. Gnonto leek afgelopen zomer lange tijd op weg van FC Zürich naar Feyenoord, maar die deal ketste uiteindelijk op het laatste moment af. Zürich verlangde een te hoog bedrag van Feyenoord. Uiteindelijk verkocht de Zwitserse topclub het talent aan het Engelse Leeds United.

Tegen Hongarije krijgt Gnonto de kans om zijn kunsten te vertonen. Italië heeft in vijf Nations League-wedstrijden acht punten verzameld, twee minder dan de verrassende koploper Hongarije. Engeland en Duitsland, die eveneens tegenover elkaar staan, maken al geen kans meer op een plek in de Final Four. Daar plaatste het Nederlands elftal zich zondagavond al voor.

Opstelling Italië: Donnarumma; Di Lorenzo, Toloi, Acerbi, Bonucci, Dimarco;  Jorginho, Cristante, Raspadori; Gnonto, Barella

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd