"Kromkamp blijft voorlopig gewoon bij Liverpool"

17 augustus 2006, 13:03

De berichten dat Jan Kromkamp momenteel in Nederland zou zijn om te onderhandelen met een Nederlandse club, zijn onzin. Dat liet zaakwaarnemer Arnold Oosterveer donderdag weten aan FCUpdate.nl. Een vertrek bij Liverpool is voor de rechtsback nog helemaal niet aan de orde, benadrukt hij.

Volgens het Britse boulevardblad The Sun zou Kromkamp in onderhandeling zijn met PSV, een bericht dat vervolgens direct door een aantal Nederlandse media overgenomen werd. "Jan is gewoon in Engeland, hoor", reageert Arnold Oosterveer namens Soccer Vision, het bedrijf dat de belangen van de verdediger behartigt, op de geruchten.

"De berichten dat hij in gesprek zou zijn met Nederlandse clubs, zijn niet waar. We hebben van Liverpool nog niet te horen gekregen dat Kromkamp weg, dus een vertrek is voorlopig niet aan de orde. Hij is tenslotte ook pas kort in Liverpool. Ik zeg niet dat ik een transfer uitsluit, je weet immers nooit wat er in de komende twee weken kan gebeuren, maar voorlopig blijft hij bij Liverpool", zegt Oosterveer.

Kromkamp behoorde niet tot de selectie van Liverpool voor het Community Shield-duel tegen Chelsea, maar dat wil niet zeggen dat de rol van de rechtsback op Anfield Road uitgespeeld is. "Het enige wat Jan wil, is een eerlijke kans. Hij wil voetballen, dat is duidelijk. Maargoed, een vertrek is nog lang niet aan de orde. Ik snap wel dat mensen de komst van Kuyt zien als een mogelijke ruil met Kromkamp, maar dat is niet het geval."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen