Feyenoord
0 – 1
PSV
Go Ahead Eagles
1 – 0
NEC

Ten Hag heeft voorin weer wat te kiezen en verdedigt Maguire

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 september 2022 – Erik ten Hag heeft wat te kiezen. Anthony Martial en Marcus Rashford keren namelijk beiden terug in zijn selectie en kunnen morgen in actie komen als Manchester United op bezoek gaat bij stadgenoot Manchester City. Dat heeft Ten Hag bekendgemaakt op de persconferentie voorafgaand aan het duel.

Ten Hag heeft voorin weer wat te kiezen en verdedigt Maguire

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Rashford werd eerder vandaag nog onderscheiden met de prijs voor Speler van de Maand september in de Premier League, en is dus op tijd hersteld om de stadsderby te kunnen meemaken. Martial kampte met een achillespeesblessure, waardoor hij dit seizoen enkel in de gewonnen wedstrijd tegen Liverpool een helft in actie kwam. De Fransman, ooit nog gehaald door Louis van Gaal, werd in de tweede helft van het afgelopen seizoen verhuurd door United maar draaide een prima voorbereiding onder Ten Hag.

Ten Hag heeft wel twijfels over Harry Maguire. De veelbekritiseerde verdediger keerde geblesseerd terug van de Engelse nationale ploeg. Zijn trainer gaat niet mee in de hoon die Maguire over zich heen kreeg na diens wijfelende optreden tegen Duitsland (3-3). "Hij heeft echt kwaliteit, ik weet zeker dat hij de situatie om kan draaien", hield Ten Hag het vertrouwen. "Ik moet hem als trainer wel steunen, maar dat doe ik omdat ik in hem geloof."

Eerste Manchester Derby
De Nederlandse trainer kijkt uit naar het duel met de stadgenoot. "We zullen op ons best moeten zijn", voorspelt hij. "We zullen ons plan tot in de puntjes moeten nakomen om een goed resultaat te kunnen behalen." Ten Hag maakt de Manchester Derby voor het eerst mee, maar weet wat er op het spel staat. "Dit is zo'n belangrijke wedstrijd in deze regio, ook ik krijg de opwinding mee. We zullen er alles aan doen om te winnen".

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd