Schreuder neemt het op voor concurrent PSV na zeperd bij Cambuur

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 oktober 2022 – Zo'n anderhalf uur voor de eigen wedstrijd zag Ajax concurrent PSV met 3-0 onderuit gaan bij SC Cambuur. Een flinke opsteker voor de Amsterdammers, zou je direct zeggen. Trainer Alfred Schreuder keek echter anders naar de wedstrijd en hekelde vooral het thuisvoordeel van Cambuur.

Schreuder neemt het op voor concurrent PSV na zeperd bij Cambuur

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Ajax tegen Go Ahead Eagles verscheen Schreuder voor de camera van ESPN. De trainer gaf aan 'wel iets gezien' te hebben van de verliespartij van de concurrent kort daarvoor, maar reden voor een feestje was dat absoluut niet. Schreuder reageerde nuchter en leek zich zelfs te storen aan de manier waarop PSV onderuit ging.

"Dat Cambuur wint is een bijkomend voordeel", erkende hij nog wel. "Maar ik moet zeggen: ik heb lang geen wedstrijd op kunstgras gezien, maar als ik hier weer naar kijk... Het is echt een andere sport, voetballen op kunstgras. De jongens van Cambuur bewegen er veel natuurlijker, vind ik. Of de KNVB er een streep door moet zetten? Ik vind van wel."

Ajax - Go Ahead Eagles
Overigens moet Ajax uiteraard zelf ook nog zien te profiteren van de 3-0 nederlaag van de Eindhovenaren, die op achttien punten blijven staan. De Amsterdammers - die zelf met hetzelfde aantal punten de achtste speelronde in gaan - moeten in eigen huis afrekenen met nummer veertien Go Ahead Eagles. 

Lees ook: Afgang PSV op bezoek bij Cambuur: 3-0 in Leeuwarden

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Ajax

    gerelateerd