Slot niet bezig met Ajax en PSV: "Ik vind dat wel een compliment"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 oktober 2022 – Arne Slot is namens Feyenoord niet bezig met de verrichtingen van Ajax en PSV. De trainer van de Rotterdammers zag de rivalen zaterdagavond punten verspelen, maar is vooral druk met zijn eigen ploeg. Dat liet de oefenmeester zondagmiddag weten voorafgaand aan de uitwedstrijd bij NEC.

Slot niet bezig met Ajax en PSV: "Ik vind dat wel een compliment"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Op dit moment zijn wij eigenlijk helemaal niet bezig met of Ajax en PSV gewonnen hebben", vertelde Slot vlak voor de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Het is wel een compliment dat mensen daar aan relateren als het om ons gaat. Als je zoveel spelers verliest, ben je vooral bezig met het voetbal erin brengen. Dat gaat blijkbaar aardig, want mensen kijken ook naar PSV en Ajax."

Feyenoord staat vooralsnog net als de concurrenten in de top van de Eredivisie. "Daarom zijn we druk bezig met punten pakken, maar ik ben ook reëel. De afgelopen uitwedstrijden speelden we tegen ploegen uit het rechterrijtje en van PSV hebben we verloren. In het vooruitzicht liggen FC Twente en AZ met twee keer FC Midtjylland tussendoor. Over twee weken is het veel interessanter om te kijken."

Feyenoord kent drukke oktober-maand
Na de interlandperiode is er voor de Rotterdammers een drukke periode begonnen. Na de uitwedstrijd bij NEC wacht in de Europa League een bezoekje aan Midtjylland, dat een week later juist op visite komt in Rotterdam. Tussendoor speelt Feyenoord in de Kuip nog tegen het goed presterende Twente. In de competitie treft de ploeg van Slot vervolgens ook AZ en Fortuna Sittard. In Europa wacht een ontmoeting met Sturm Graz.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd