Klap voor Napoli: Osimhen blijft achter in Italië en mist Ajax-clash

3 oktober 2022, 15:32   Bijgewerkt: 3 oktober 2022, 16:12

Napoli kan dinsdagavond in de Johan Cruijff ArenA geen beroep doen op Victor Osimhen. De aanvaller behoort niet tot de selectie voor de kraker tegen Ajax in de groepsfase van de Champions League. 

Osimhen beleefde een uitstekende start van het seizoen. In de eerste twee competitiewedstrijden was hij twee keer trefzeker en verzorgde hij één assist. Ook in de eerste Champions League-wedstrijd tegen Liverpool had hij het op zijn heupen. Hij was in de eerste helft een ware plaag voor Virgil van Dijk en zijn ploeggenoten. Maar in dezelfde wedstrijd ging het mis voor Osimhen. Hij raakte geblesseerd en moest zich nog voor het rustsignaal laten vervangen. De Nigeriaan kwam sindsdien niet meer in actie voor Napoli. 

Ook de thuiswedstrijd tegen Torino van afgelopen zaterdag moest hij aan zich voorbij laten gaan. Napoli meldde zondag dat Osimhen in de sportschool werkte aan zijn fitheid. De groepstraining kwam nog te vroeg voor hem, waardoor meespelen tegen Ajax al hoogst onwaarschijnlijk was. Maar definitief uitsluitsel liet op zich wachten. Napoli werkte maandag nog een training af in Italië, alvorens het op het vliegveld stapte naar Nederland. De huidige koploper van de Serie A meldde dat Osimhen in de sportschool, maar ook op het veld individuele oefeningen afwerkte. Hij bleef een vraagteken voor Ajax, maar door zijn naam heeft Napoli nu dus definitief een streep moeten zetten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen