Napoli-sensatie werd afgelopen winter nog aangeboden bij Ajax

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 oktober 2022 – Het had weinig gescheeld of Khvicha Kvaratskhelia had dinsdagavond niet in het shirt van Napoli gestaan, maar in dat van Ajax. De Georgische sensatie van de Italiaanse koploper had afgelopen winter nog de mogelijkheid om naar Amsterdam te verkassen, maar de aanvaller bleek te duur voor de topclub. Daarom verkaste hij naar de Italiaanse Serie A.

Napoli-sensatie werd afgelopen winter nog aangeboden bij Ajax

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat bevestigt landgenoot Shota Arveladze tegenover De Telegraaf. "Hij werd in de afgelopen wintertransferperiode aangeboden, maar de tijd was te kort en de prijs van vijftien miljoen euro te hoog. Zijn statistieken bij Lokomotiv Moskou waren niet zo goed. Ajax wilde negen tot twaalf miljoen euro betalen. Uiteindelijk kocht Napoli hem voor tien miljoen euro."

Ook Lazio Roma, Atlético Madrid en Leeds United hoopten de aanvaller binnen te halen, maar Kvaratskhelia koos voor een overstap naar Napoli. Daar is hij direct uitgegroeid tot smaakmaker. In tien wedstrijden namens Napoli was de buitenspeler al goed voor vijf doelpunten, terwijl hij bovendien al drie treffers voorbereidde. Daarmee heeft hij een flink aandeel in de sterke start van zijn ploeg.

"De klasse druipt er bij Khvicha van af", zegt Arveladze dan ook. Hij is groot, sterk, tweebenig en heel compleet. Het bijzondere vind ik dat hij goed is in de kleine én grote ruimte. Natuurlijk gaat er weleens iets mis, maar al zijn beslissingen in het veld zijn goed. Ik kan me geen foute keuze herinneren. Kvaratskhelia leest het spel."

Lees ook: Klap voor Napoli: Osimhen blijft achter in Italië en mist Ajax-clash

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Ajax

  gerelateerd