Xavi krijgt opnieuw vragen over mogelijke reünie met Messi

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

3 oktober 2022 – Lionel Messi wordt de laatste dagen veelvuldig in verband gebracht met een sensationele terugkeer naar FC Barcelona. De 35-jarige Argentijn, die sinds vorig jaar bij Paris Saint-Germain verkast, zou bij een comeback weer gaan samenwerken met Xavi. De huidige coach durft echter nog niet te zeggen of er een weerzien gaat komen.

Xavi krijgt opnieuw vragen over mogelijke reünie met Messi

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"lk denk dat het nu niet het moment is om te praten over Leo's terugkeer bij Barça. Hij is een vriend van me, hij heeft het daar goed, maar wij hebben het nu ook goed", doelt Xavi op zijn persconferentie op de indrukwekkende start van FC Barcelona. De Spaanse topclub is nog ongeslagen in La Liga en voert samen met aartsrivaal Real Madrid de ranglijst aan.

Toch zouden veel supporters niets liever willen dan Messi weer in de armen sluiten. "Barcelona is zijn thuis, dus laat hem rustig blijven en blijven genieten in Parijs", vervolgde Xavi, die samen met de Argentijnse topaanvaller talloze prijzen won. Het Barça van hun gezamenlijke periode op het veld wordt tot de beste teams ooit beschouwd.

Bij PSG is Messi, die nog geen besluit heeft genomen over zijn toekomst, uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. De aanvaller was in de competitie goed voor vijf goals en zeven assists.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd