Ajax gefileerd: "Gaan aan persoonlijke fouten ten onder"

4 oktober 2022, 22:08

Youri Mulder had bij Ziggo Sport geen moeite de vinger op de zere plek te leggen over het spel van Ajax in de eerste helft tegen Napoli. "Persoonlijke fouten" zijn volgens de analist debet aan de 1-3 achterstand van het elftal van Alfred Schreuder. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Wilelm
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een heerlijke avond van avond ,de arrogante club van Nederland heerlijk ten onder ,wat genoten van dat Napoli tegen AZ kon je al zien dat ze niet op gewassen waren tegen AZ Schreuder lekker door gaan met deze keeper en met Blind ze zijn het sop in de kool niet waard.

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo, jij kunt weer lekker slapen en waarschijnlijk jezelf in slaap rukken want niemand anders zal dat doen. Enniewees, de haat tegen Ajax en dat zielige heulen met de tegenstander, maakt blijkbaar niet uit waar ze vandaan komen, is belangrijker dan te realiseren dat Ajax wel heeft gezorgd dat dat Nederland weer op de kaart werd gezet qua voetbal. Helaas zal dat in jouw mentale beperking niet echt zijn doorgedrongen. Rukze!

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat we fff realistisch zijn vriend. Ajax voetbalt voor ajax en niet voor het nederlandse voetbal . Ajax deelt hun winst van de cl niet of wel dan . En terecht daar niet van. Maar door dat geld is de nederlandse eredivisie tegenwoordig qua titel geen klap meer aan . Heb daarom het altijd al raar gevonden dat veel mensen vooral media altijd roepen dat het zo goed voor nederland is dat ajax het zo goed doet . Die plek in de laatste voorronde of groepsfase is leuk . Maar een psv gaat daar nooit iets doen ivm de middelen die elders beter /meer zijn. De verhoudingen zijn de laatste jaren veelste groot geworden om daar nog bij te komen

IronKnuckles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ging net even tekeer in de emotie maar ik vrees dat je het niet helemaal begrijpt. Elke ploeg speelt uiteraard voor zichzelf maar sprokkelt wel punten bij elkaar om Nederlandse ploegen Europees (incl. CL) af te mogen vaardigen. Ga jij nou met droge ogen beweren dat Ajax daar de laatste jaren niet aan heeft bijgedragen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen