RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Verwachte opstelling Feyenoord: Walemark nog niet in basis?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 oktober 2022 – Feyenoord neemt het donderdagavond in de Europa League op tegen het Deense FC Midtjylland, de huidige nummer zeven van de Deense competitie. Toch zijn de Rotterdammers op hun hoede, aangezien Midtjylland in de vorige speelronde verbaasde door het sterke Lazio Roma, dat eerder met 4-2 van Feyenoord won, in eigen huis met liefst 5-1 te verslaan.

Verwachte opstelling Feyenoord: Walemark nog niet in basis?

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Arne Slot ging in op die wedstrijd. "Het zat ze een beetje mee, maar met 5-1 winnen van Lazio bestempel ik als exceptioneel", wordt de trainer van Feyenoord geciteerd door De Telegraaf. De oefenmeester vond de fluitconcerten die zijn ploeg na de teleurstellende 1-1 tegen NEC van de eigen aanhang te horen kreeg een teken dat de lat voor zijn elftal omhoog moet. "Wij willen dat ook", vervolgt hij. "We zijn nieuwsgierig hoe we met het hogere niveau omgaan na de Conference League, en of we ons eigen dominante spel met hoge intensiteit nu ook kunnen leveren."

Slot kan in Denemarken bijna over zijn gehele selectie beschikken. Patrik Walemark is hersteld van de ziekte die hem tegen NEC nog aan de kant hield. Naar verwachting zal hij in Denemarken op de bank beginnen. Enkel Quilindschy Hartman, die ook met ziekte kampt, is niet beschikbaar voor Slot. Verder werd aanwinst Ezequiel Bullaude ook niet meegenomen. De Argentijn moet het vooralsnog hebben van korte invalbeurten, en wordt langzaam 'gebracht' bij Feyenoord.

Verwachte opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Timber, Kökcu, Dilrosun; Jahanbakhsh, Danilo, Idrissi

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Feyenoord

  gerelateerd