RKC Waalwijk
1 – 1
Go Ahead Eagles

Paul Scholes laat zich kritisch uit over 'one-trick pony' Antony

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 oktober 2022 – Niet alleen Erik ten Hag, ook Antony heeft rond de wedstrijd tussen Omonia Nicosia en Manchester United (2-3) kritiek te verduren gekregen van Paul Scholes. De van Ajax overgekomen aanvaller wordt door de voormalig middenvelder een one-trick pony genoemd.

Paul Scholes laat zich kritisch uit over 'one-trick pony' Antony

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ten Hag gaf na afloop van de wedstrijd op Cyprus aan dat zijn buitenspelers 'te statisch' waren en daar is Scholes het mee eens. "Sancho maakt nooit echt een loopactie in de diepte. Hij heeft een snelle linksback of een spits nodig om aan te sluiten, maar die heeft hij op dit moment niet echt", begint Scholes bij BT Sport.

Ook Antony doet op dit moment niet wat Ten Hag verlangt, ziet de oud-middenvelder van Manchester United. "Antony aan de andere kant maakt ook geen loopacties in de diepte. Hij oogt wat een one-trick pony. Hij snijdt altijd naar binnen en passt ofwel terug naar de back, of hij schiet. Hij zal zich nog wat moeten ontwikkelen. Het is nog vroeg, dat weten we."

Antony, die afgelopen zomer voor een transfersom van maximaal honderd miljoen euro de overstap van Ajax naar Manchester United maakte, speelde tot nu toe vijf wedstrijden voor zijn nieuwe werkgever. Daarin was hij goed voor twee doelpunten, die hij beide in de Premier League (tegen Arsenal en en Manchester City) maakte.

Lees ook: Antony in opspraak bij Manchester na onsportieve actie

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Premier League

  gerelateerd