Boze Knopper eist respect bij Vitesse

18 augustus 2006, 09:28

Richard Knopper lijkt weinig toekomst te hebben in Arnhem. De middenvelder van Vitesse is, tot zijn grote ontzetting, door trainer Aad de Mos buiten de selectie gelaten voor het duel met Sparta, dat voor vanavond op het programma staat. "Ik ben er letterlijk ziek van", stelt de 28-jarige oud-Ajacied in De Telegraaf.

Tijdens de voorbereiding werd duidelijk dat Knopper buiten de boot viel bij De Mos, die de aanvallende middenvelder steevast op de bank hield. Knopper heeft dan ook te horen gekregen dat hij mag vertrekken, maar zo lang hij nog geen nieuwe club gevonden heeft hoopt de middenvelder dat hij in ieder geval met respect behandeld wordt in Arnhem.

"Ik ben tenslotte geen kleuter", foetert Knopper nadat hij ten horen gekregen had dat hij vanavond geen deel uit maakt van de selectie voor het duel met Sparta. "Ik weet dat ik weg mag, mede omdat mijn salaris zwaar op de begroting drukt. Dat is prima, maar de club moet we wel de tijd geven om rustig op zoek te gaan naar een nieuwe club. Ik ben nu letterlijk ziek van deze hele situatie."

Onder meer ADO Den Haag heeft interesse in de 28-jarige Knopper, die vorig seizoen nog enige tijd aanvoerder was van Vitesse.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen