AC Milan wil Oddo en Sobis snel vastleggen

18 augustus 2006, 10:00

AC Milan hoopt zich binnen enkele dagen te versterken met Massimo Oddo (Lazio) en Rafael Sobis (Internacional). Het duo staat hoog op het verlanglijstje van de Milanese clubleiding, waarbij de pas 21-jarige Sobis gezien wordt als de beoogde opvolger van de naar Chelsea vertrokken Andrei Shevchenko. 

Sobis legde eerder deze week met Internacional beslag op de Copa Libertadores en behoort tot de nieuwe Braziliaanse selectie van bondscoach Dunga. Volgens de Gazzetta dello Sport vraagt Internacional ruim tien miljoen euro voor de pas 21-jarige aanvaller, die gezien wordt als de nieuwste parel van het Braziliaanse voetbal. 

Eerder had Milan ook Ronaldo op het oog als opvolger van Shevchenko, maar inmiddels lijkt de clubleiding te kiezen voor de jongere landgenoot van de spits van Real Madrid. Sobis moet in Milaan de concurrentie aan gaan met onder meer Filippo Inzaghi en Alberto Gilardino. 

Ook de komst van Massimo Oddo (foto, rechts) lijkt zo goed als rond. De 30-jarige Oddo komt over van Lazio, de club waar hij sinds 2002 voor speelde. Deze zomer maakte de rechtsbenige verdediger bovendien deel uit van de Italiaanse selectie voor het WK.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen