Wenger passeert beschikbare Ashley Cole

18 augustus 2006, 11:07

Een breuk tussen Arsenal en Ashley Cole lijkt onvermijdelijk. Nadat de verdediger al luid en duidelijk kenbaar maakte dat hij wil vertrekken bij de club uit Londen, zal manager Arsene Wenger hem nu niet opnemen in zijn selectie voor het competitieduel met Aston Villa, dat voor komende zaterdag op het programma staat.

"Ik denk niet dat ik hem mee ga nemen", is de duidelijke taal van Wenger. Voor Cole, die afgelopen woensdag nog meespeelde met de nationale ploeg van Engeland, zal dit besluit van Wenger zijn drang om te vertrekken alleen maar groter maken. Cole flirt al maandenlang met Chelsea, maar tot een transfer kwam hij tot op heden nog niet. 

Sterker nog, ruim een week geleden leek een overstap van de verdediger naar Stamford Bridge zelfs definitief afgeketst te zijn. "We hebben een substantieel bedrag geboden voor Ashley Cole, maar het verschil tussen vraag en aanbod is te groot. We kunnen niet meegaan in de eisen die Arsenal stelt, waardoor een transfer voorlopig van de baan is", liet een woordvoerder van Chelsea destijds weten in een officiële verklaring.

Cole zelf liet vrijdagmiddag prompt weten dat hij graag wil spelen tegen Aston Villa. "Ik ben beschikbaar, ik zal er staan als de manager een beroep op me wil doen. "Ik wil nogmaals benadrukken dat ik geen problemen heb met de fans en de manager. De problemen liggen ergens anders, maar ik ben nog steeds bereid om voor Arsenal te spelen", aldus Cole tegen het Britse Stellar Group.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen