Juventus wil Zigic en Burdisso

18 augustus 2006, 11:53

Na het vertrek van een handvol topspelers lijkt Juventus de tijd rijp te achten om haar selectie aan te vullen. Bovenaan het verlanglijstje van trainer Didier Deschamps staat Nikola Zigic. De Servische spits moet de opvolger worden van Zlatan Ibrahimovic, die vorige week vertrok naar Inter. Ook Nicolas Burdisso staat nadrukkelijk in de belangstelling van de Oude Dame. 

De komst van Zigic (25) naar de ploeg uit de Serie B lijkt zo goed als rond. Zigic zal volgende week nog meespelen in het Champions League-duel van Rode Ster Belgrado tegen AC Milan, maar verwacht wordt dat Juventus in de dagen na die wedstrijd een definitief akkoord zal bereiken met zowel Zigic als Rode Ster. Naar verluidt zal Juventus ongeveer 7,5 miljoen euro op tafel leggen voor de boomlange Serviër, die tijdens het WK één keer scoorde.

Naast Zigic kan ook Nicolas Burdisso tekenen bij Juventus. De eveneens 25-jarige Argentijn staat momenteel nog onder contract bij Juventus, maar lijkt voor komend seizoen buiten de boot van trainer Roberto Mancini te vallen. Hoewel de besprekingen tussen Juventus en Inter nog in een pril stadium zijn, is al wel duidelijk dat de Argentijnse middenvelder ongeveer 1,5 miljoen euro op moet brengen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen