Janssen bij voorlopige selectie Oranje

18 augustus 2006, 12:01

Theo Janssen is door bondscoach Marco van Basten opgenomen in zijn voorlopige selectie voor de EK-kwalificatieduels met Luxemburg (2 september) en Wit-Rusland (6 september). De middenvelder van Vitesse debuteerde afgelopen woensdag in Oranje, tijdens het oefenduel met Ierland. Ook Huntelaar, Schaars en Emanuelson, de drie andere spelers die tijdens dat duel debuteerden in de nationale ploeg, maken deel uit van de voorlopige groep. 

Khalid Boulahrouz, Hedwiges Maduro, Wesley Sneijder, Giovanni van Bronkhorst, Maarten Stekelenburg en Ryan Babel behoren ook tot de voorlopige selectie. Zij ontbraken om verschillende redenen tegen Ierland. Mark van Bommel en Ruud van Nistelrooy staan opnieuw niet op de voorlopige lijst van Van Basten. 

Bondscoach Marco van Basten presenteert zijn definitieve selectie voor de duels met Luxemburg en Wit-Rusland op vrijdag 25 augustus. De geselecteerde spelers komen op dinsdag 29 augustus in Noordwijk bijeen.

Voorlopige selectie:

Doel: Van der Sar (Manchester United), Timmer (Feyenoord) en Stekelenburg (Ajax)

Defensie: Emanuelson, Heitinga (beide Ajax), De Cler, Jaliens, Mathijsen (allen AZ), Van Bronckhorst (Barcelona), Boulahrouz (Hamburger SV) en Ooijer (PSV)

Middenveld: Maduro, Sneijder (beide Ajax), Van der Vaart, De Jong (beide Hamburger SV), Janssen (Vitesse), Schaars (AZ) en Landzaat (Wigan Athletic)

Aanval: Babel, Huntelaar (beide Ajax), Van Persie (Arsenal), Robben (Chelsea), Kuyt (Liverpool) en Vennegoor of Hesselink (PSV)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen