Messi maakt zich zorgen over blessures: "Dit WK wordt anders"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

15 oktober 2022 – Lionel Messi maakt zich grote zorgen om de blessures van zijn medespelers in aanloop naar het WK in Qatar. Aangezien het toernooi dit jaar voor het eerst in een andere periode plaatsvindt dan normaal zorgt het drukke speelschema voor veel belasting op de spelers, waardoor de kans op blessures wordt vergroot. In gesprek met Direct TV Sports heeft de zeven-voudig Ballon d'Or winnaar zijn zorgen geuit. 

Messi maakt zich zorgen over blessures: "Dit WK wordt anders"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het wordt een heel ander WK", begint de Argentijn. "Het wordt gedurende een andere periode gespeeld dan in het verleden. Maar ik denk dat je niet moet spelen terwijl je denkt aan blessures, dan kan contraproductief zijn. Het beste wat je kan doen is net zo werken en spelen als normaal. Dat is de beste manier." Messi zelf is momenteel goed in vorm bij zijn club Paris Saint-Germain, met wie hij de koppositie in zowel de Ligue 1 als de Champions League bezet.

Toch is de aanvaller niet gerust op de huidige stand van zaken. Ook over zijn ploeggenoten maakt Messi zich namelijk zorgen. "Blessures zijn een probleem. Op een persoonlijk niveau maken we ons nu al zorgen. Dan zie je wat er gebeurt met Dybala en Di Maria en dan maak je je nog meer zorgen." Wel heeft hij goede hoop dat de twee topspelers er op het WK bij kunnen zijn. "Ik hoop dat zij goed herstellen. Ik denk dat ze genoeg tijd hebben om te herstellen en bij ons aan te sluiten", aldus Messi.

Argentinië favoriet
In Qatar geldt Messi met zijn ploeg als een van de favorieten voor de eindzege. In de groepsfase neemt  Argentinië het op tegen Saoedi-Arabië, Mexico en Polen. Ook voor het Nederlands elftal zijn de prestaties van Messi belangrijk, want mochten zowel Argentinië als het Oranje hun groep en de achtste finale winnen, dan treffen de twee landen elkaar in de kwartfinale.

Lees ook: _blank,Messi kondigt afscheid aan: "De beslissing staat vast"

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd