PSV neemt Mendez op huurbasis over

18 augustus 2006, 13:18

De kogel is door de kerk: Edison Mendez speelt komend seizoen voor PSV. De transfer van de 27-jarige Ecuadoriaan werd enige tijd geleden al min of meer aangekondigd, maar het duurde lang voordat PSV met LDU Quito een akkoord bereikte over de transfersom. Inmiddels is afgesproken dat PSV Mendez in eerste instantie voor één seizoen zal huren, waarna de club de mogelijkheid heeft om hem definitief over te nemen. 

PSV-trainer Ronald Koeman maakte de komst van de Zuid-Amerikaan bekend tijdens het wekelijkse persgesprek op trainingscomplex De Herdgang. "Hij heeft zijn keuring gehad en is nu terug naar Ecuador om alle papieren in orde te maken. Normaal gesproken zal hij begin volgende week terug zijn en het weekeinde daarop al speelgerechtigd zijn."

Mendez, die tijdens het WK een vaste waarde was in het elftal van Ecuador, moet Koeman meer mogelijkheden geven op het middenveld. "Mendez is een schakelende middenvelder die ook aan de zijkant kan spelen, hangend. Het is de bedoeling dat hij een stuk gaat invullen dat wij missen op het middenveld. Ik mis daar nu een bepaalde schakel, zijn kwaliteiten geven aan dat hij dat kan invullen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen