Til loopt leeg na afgang: "Dit kan gewoon niet, belachelijk eigenlijk"

24 oktober 2022, 10:23

Guus Til kon zijn ogen zondagmiddag nauwelijks geloven. De aanvallende middenvelder van PSV was met zijn ploeg vrijwel de gehele wedstrijd de betere ploeg, maar zag FC Groningen in zeven minuten driemaal scoren en ging uiteindelijk met 4-2 onderuit. Til snapte er niets van.

"We moeten heel erg kritisch naar onszelf kijken", zei Til tegen ESPN. "Als topclub worden we opnieuw verrast, dit kan gewoon niet. Voetballend speelden we een goede wedstrijd en hadden we eigenlijk volledige controle. Ze kwamen eigenlijk amper bij ons doel in de buurt." Desondanks kreeg PSV uit het niets drie treffers om de oren, wat de nederlaag inleidde.

"En dan is het ineens paf, paf, paf", constateerde Til. Belachelijk eigenlijk. Iedere eerste helt presteren we niet, ik heb geen idee waar dat vandaan komt. Wat dat betreft moet het de komende weken echt beter. Ook bij de vorige uitwedstrijden ging het fout."

PSV zag door de pijnlijke nederlaag in Groningen de koppositie uit het zicht verdwijnen. De achterstand op lijstaanvoerder Ajax bedraagt nu vier punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

sorry til maar jij had er gewoon 2 moeten maken de eerste helft en dan had je groningen gewoon op kunnen vegen!! maar ja die obispu he vinden ze zo een goede verdediger ! nou ik vraag me af wat ze in hun ogen hebben zitten!! die zou misschien met een 3e klasser mee kunnen maar met de top?? nope!1

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen