Bayern laat Hargreaves niet vertrekken

18 augustus 2006, 19:03

Owen Hargreaves kan een transfer naar Manchester United uit zijn hoofd zetten. De Britse ploeg heeft van Bayern München te horen gekregen dat de middenvelder om geen enkele voorwaarde mag vertrekken. De Duitse topploeg weigert mee te werken aan een transfer, omdat het na het vertrek van Michael Ballack niet nog een middenvelder kwijt wil raken.

Voor Hargreaves zal de mededeling van Bayern München een enorme deceptie zijn. Eerder deze week liet de middenvelder immers nog weten dat hij droomde van een overstap naar Manchester United. "Het is voor mij een droom om in Engeland te spelen. Ik zou het fantastisch vinden als Bayern mij de kans geeft om deze kans aan te pakken. Je weet maar nooit of ik een dergelijke kans nog een keer krijg. Ik wil deze zomer de volgende stap zetten in mijn ontwikkeling. Ik hoop dan ook echt dat Bayern mee wil werken", aldus de middenvelder.

Helaas van Hargreaves zal Bayern echter niet meewerken aan een transfer. De ploeg heeft Manchester United officieel verzocht om geen nieuwe boden meer uit te brengen op de international, aangezien er toch niets mee gedaan zal worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen