Gedroomde comeback voor herstelde Steijn: "Heb je gezien, toch?"

31 oktober 2022, 11:53

Sem Steijn beleefde zondag bij FC Twente de rentree waar hij van droomde. Nadat hij twee maanden geleden een hersenschudding opliep, stond hij thuis tegen RKC Waalwijk voor het eerst weer aan de aftrap. Als basisspeler hielp hij zijn ploeg met twee goals aan een 3-0 overwinning.

"Ik heb hier zeker wel even naar uitgekeken", begon de Man of the Match na de wedstrijd voor de camera van ESPN. "Tegen Volendam viel ik uit met een hersenschudding. Daar heb ik veel last van gehad, ja. Het was gewoon genieten om weer op het veld te staan." Op de vraag of hij inmiddels volledig hersteld is van zijn hersenschudding, moest Steijn lachen. "Ja, dat heb je vandaag gezien toch?"

Afgelopen vrijdag, twee dagen voor de wedstrijd, hoorde Steijn dat hij tegen RKC aan de aftrap zou staan. "Ik heb zeker even een sprongetje gemaakt. Dan kijk je er twee dagen naar uit om te beginnen." Dat hij op zijn kans in de basis lang heeft moeten wachten, deerde de middenvelder overigens niet. "Ik heb het gewoon onwijs naar m'n zin hier. Dan is het niet zo frustrerend. Ik wilde natuurlijk snel weer voetballen, maar ik moest eerst zelf helemaal fit worden."

Bekritiseerde wissel

Toen Steijn na iets meer dan een uur spelen het veld moest verlaten, was er een fluitconcert te horen in de Grolsch Veste. De supporters leken er niet blij mee dat uitgerekend de doelpuntenmaker eraf moest. "Dat hoorde ik, ja. Maar ik heb een heel mooie wedstrijd gespeeld. We hadden het even moeilijk op dat moment in de wedstrijd, dus dan snap ik dat er een verdedigende middenvelder in komt."

Lees ook: Tops en flops: PSV klaar voor Ajax

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen