Manuel Neuer onthult: "Ik ben geopereerd aan huidkanker"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

2 november 2022 – Manuel Neuer kampt momenteel met een schouderblessure. De Duitse doelman heeft recentelijk echter drie operaties moeten ondergaan tegen huidkanker, onthult hij in gesprek met de Duitse krant Bild.

Manuel Neuer onthult: "Ik ben geopereerd aan huidkanker"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Het zat op mijn gezicht", zegt de 36-jarige Neuer tegen de krant. Na de drie operaties is hij echter volledig genezen verklaard. Samen met tennisster Angelique Kerber, die met pigmentproblemen te kampen heeft, investeert Neuer in zonnebrandcreme. "Omdat we altijd buiten sporten en ook in onze vrije tijd graag de natuur in gaan, is bescherming met factor 50+ voor ons essentieel", zegt de keeper daarover.

Neuer ontbreekt sinds het competitieduel van zijn club Bayern München met Borussia Dortmund (2-2) op het voetbalveld, maar dat heeft dus niets met zijn behandelingen tegen kanker te maken. Een schouderblessure houdt hem sindsdien echter aan de kant, en dat is amper drie weken voor de start van het WK bepaald niet ideaal voor de ervaren keeper.

Rentree uitgesteld
Dinsdag ontbrak Neuer andermaal in het Champions League-duel met Inter (2-0 winst voor Bayern). Hij zou aankomend weekend op bezoek bij Hertha BSC voor het eerst weer deel uit kunnen maken van de selectie van Julian Nagelsmann. Voor Neuer zou het WK in Qatar mogelijk de laatste kans op een wereldtitel kunnen zijn. In 2014 was hij ook de eerste keus van toenmalig bondscoach Joachim Löw, toen Duitsland het toernooi in Brazilië wist te winnen.

Lees ook: Duitsland maakt zich zorgen om Neuer na nieuwe tegenslag

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd