Messi sliep jaar niet na verloren WK-finale: "Bereid om te sterven"

2 november 2022, 17:38   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Fabián Soldini heeft heftige bekentenissen gedaan over Lionel Messi. De Argentijnse superster won alle prijzen die hij kon winnen, maar heeft volgens de oud-zaakwaarnemer van de aanvaller lang moeten doen om een plekje te vinden voor een van de grootste sportieve littekens in zijn carrière.

De verloren WK-finale met Argentinië in 2014, waarin Duitsland te sterk was, dreunde nog lange tijd na bij Messi. "Hij vertelde me een jaar later dat hij nog steeds iedere nacht wakker lag van de verloren finale. Het speelde continu in zijn hoofd", vertelde Soldini in een uitgebreid interview aan Infobae.

De liefde van Messi voor de nationale ploeg zit diep. "Hij is bereid om te sterven voor zijn land, echt waar. Zijn liefde voor Newell's Old Boys en FC Barcelona komt niet in de buurt bij Argentinië. Dát is zijn allergrootste liefde." Lange tijd slaagde Messi er niet in om een prijs te winnen met zijn land. In 2021 schonk hij Argentinië echter de langverwachte Copa América.

Deze maand gaat Messi met zijn land op jacht naar de ultieme prijs. Argentinië begint als topfavoriet aan het wereldkampioenschap in Qatar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen