Spelers bij Jacks.nl krijgen 100 keer hun inzet als Oranje WK wint

9 november 2022, 11:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Spelers van Jacks.nl opgelet, want de spelaanbieder pakt groots uit om het Wereldkampioenschap voetbal voor hun spelers nog spannender te maken. Zet je namelijk een euro op het Nederlands elftal als wereldkampioen, dan krijgt iedere speler - met ten minste vijf weddenschappen bij Jacks - maar liefst honderd keer zijn inzet verdubbeld. Vaak komen dit soort verhoogde odds met een welkomstactie, maar daar is bij deze [a,https://fcupdate.nl/jacks/?vanaf=wk2022,_blank,speciale Oranje-boost] dus geen sprake van.

De actie is voor spelers die vanaf nu op z'n minst vijf keer een weddenschap plaatsen van twintig euro. Daarmee voldoe je aan de criteria van de bookmaker om gekenmerkt te worden als een actieve speler. De verhoogde odd van 100.00 is absurd, want de reguliere odd staat op het moment van schrijven pas op 14.00. Zet je dus een euro in, dan kun je naast het oranjefeest ook nog eens honderd euro bijschrijven op je rekening. Niet verkeerd voor een inleg die vrijwel nihil is.

Hoe werkt de 'oranje-boost'?

Jacks.nl heeft geprobeerd de campagne zo simpel mogelijk te houden doormiddel van drie stappen. Je claimt de bonus hier, plaatst vervolgens vijf weddenschappen van €20 (minimale odd 1.40) en daarna is je verhoogde odd al vrijgespeeld. Het is wel belangrijk dat je dit gedaan hebt voor 20 november. Dan start immers het WK.

Ik heb geen account bij Jacks

Als je nog geen account hebt bij Jacks.nl, dan kun je er één registreren. Je kunt dan ook nog kiezen voor 50 euro aan welkomstbonus.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen