'Simons en Frimpong verrassingen in WK-selectie, geen Brobbey'

11 november 2022, 11:21   Bijgewerkt: 11 november 2022, 11:30

Louis van Gaal heeft vanmiddag weinig nieuws meer te melden. Als De Telegraaf het bij het rechte eind heeft zijn de meeste afvallers voor het WK in Qatar inmiddels bekend. 

Vanochtend was Jasper Cillessen de eerste afvaller wiens naam uitlekte. De doelman zou zich bij zijn club NEC niet hebben kunnen inhouden van woede, waarna De Gelderlander de primeur had. Later vanochtend meldde Voetbal International vervolgens dat Vincent Janssen niet gebeld zou zijn vanuit Zeist, en dat de aanvaller daarom weet dat hij wél mee mag naar Qatar. 

De Telegraaf wist dat te bevestigen. De krant meldt nu dat Brian Brobbey, die vooraf als grote concurrent voor Janssen werd gezien, te horen heeft gekregen dat hij de definitieve selectie niet gehaald heeft. Dat geldt ook voor Ryan Gravenberch, Guus Til, Micky van de Ven, Sven Botman, Devyne Rensch en Mitchel Bakker, volgens de krant. Het Algemeen Dagblad voegt daaraan toe dat ook Arnaut Danjuma van Villarreal vanochtend slecht nieuws uit Zeist ontving. 

Frimpong en Simons

Wel heeft de kans goed nieuws voor Jeremie Frimpong (Bayer Leverkusen) en Xavi Simons (PSV). De rechtsback krijgt de voorkeur boven Rensch (Ajax), en mag zich gaan opmaken voor zijn eerste eindtoernooi. Dat geldt ook voor Simons, die net als Frimpong nog wacht op zijn debuut in Oranje. Toch gaat Simons dus mee naar Qatar, op basis van zijn goede spel bij PSV. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen til, interessant, want dat kan een heel bruikbare speler zijn

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen