'Slecht nieuws voor België: Lukaku voorlopig niet inzetbaar'

20 november 2022, 17:52

Romelu Lukaku lijkt de eerste twee duels op het WK in Qatar aan zich voorbij te moeten laten gaan. De Belgische aanvalsleider heeft nog te veel last van zijn hamstringblessure, waardoor bondscoach Roberto Martínez het bij de start van het eindtoernooi zonder de spits moet doen.

Het was al duidelijk dat Lukaku het eerste duel op het WK tegen Canada moet missen, maar nu lijkt de aanvaller volgens Sky Sports Italia ook het tweede duel tegen Marokko niet te halen. De topscorer aller tijden van België blijft hinder ondervinden van zijn hamstringblessure.

In de laatste test voor het WK kregen de Belgen de kans om zonder Lukaku te oefenen. Tegen Egypte begon Michy Batshuayi op zijn plek, die in de tweede helft wel gewisseld werd voor de scorende Loïs Openda. Ondanks de goal van de oud-speler van Vitesse gingen de Belgen wel kopje onder in de generale repetitie tegen Egypte.

Groot gemis

Vlekkeloos verloopt het vooralsnog dus niet bij België, dat komende week tegen Canada moet laten zien dat het ook zonder Lukaku kan gaan presteren. De spits is met 68 goals in dienst van de nationale ploeg topscorer aller tijden, dus het gemis van de 29-jarige aanvaller in de eerste twee duels zal groot zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen