Ronaldo reageert op vertrek: "Juiste tijd voor een nieuwe uitdaging''

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 november 2022 – Cristiano Ronaldo en Manchester United hebben officieel afscheid van elkaar genomen. Het vertrek van de Portugese superster bij de Engelse topclub leek al langer een kwestie van tijd en inmiddels hebben beide partijen in onderling overleg afgesproken uit elkaar te gaan. Volgens voetbalverslaggever Fabrizio Romano heeft Ronaldo zelf inmiddels ook gereageerd op zijn vertrek bij United. 

Ronaldo reageert op vertrek: "Juiste tijd voor een nieuwe uitdaging''

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Eerder vanavond bracht United via de officiële clubkanalen al een statement naar buiten, waarin het afscheid van Ronaldo werd aangekondigd. Ook Ronaldo zelf heeft zijn vertrek uit Engeland nu bevestigd. 'Na gesprekken met Manchester United zijn we overeengekomen om ons contract te beëindigen', schrijft Ronaldo. 'Ik hou van Manchester United en ik hou van de fans, dat zal nooit veranderen. Het voelt als het juiste moment om een nieuwe uitdaging te zoeken. Ik wens Manchester United het allerbeste', sluit hij af.

Na het interview van Cristiano Ronaldo met Piers Morgan dat vorige week gepubliceerd werd, was al duidelijk dat het huwelijk tussen de club en de speler ten einde leek te komen. De Portugees vertelde daarin onder meer dat hij zich 'verraden" voelde door enkele personen binnen de clubleiding en dat hij "geen respect" heeft voor trainer Erik ten Hag.

Waar de toekomst van Ronaldo ligt, is momenteel nog onduidelijk. Sinds het interview hebben enkele voetbalfans echter al hun voorkeur uitgesproken: dat Paris Saint-Germain de Portugees contracteert en een elftal creëert waarin Lionel Messi en Ronaldo samen kunnen spelen. "Alles is mogelijk in het voetbal, waarom niet?", zei Ronaldo tijdens het interview met Morgan over het samenspelen met de Argentijn.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd