Hugo Borst hoopt oude Ziyech terug te zien: 'Red je oude trainer'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

22 november 2022 – Hakim Ziyech heeft sinds zijn vertrek bij Ajax nog niet veel kunnen laten zien in het buitenland, maar zijn kwaliteiten zitten nog altijd bij veel supporters in het achterhoofd. Morgenochtend speelt de middenvelder met 'zijn' Marokko tegen Kroatië op het WK en daar kan analist Hugo Borst niet op wachten, zo schrijft hij in zijn wekelijkse column. 'Maak ons gek, Hakim! En kom daarna alsjeblieft terug naar Nederland', schrijft Borst in het Algemeen Dagblad.

Hugo Borst hoopt oude Ziyech terug te zien: 'Red je oude trainer'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bij Chelsea is de Marokkaan tot nu toe 92 keer in actie gekomen. Hierin heeft hij veertien keer gescoord en tien assistent gegeven. De furore die hij maakte bij Ajax – met name in het seizoen 2018/2019 waarin de Amsterdammers de halve finale van de Champions League bereikten – hebben hem een fraaie transfer naar Chelsea opgeleverd. Borst hoopt echter op het WK de Ziyech terug te zien die hij in Amsterdam zag schitteren.

'Ik kan die jongen oprecht missen. Dat zo'n scharminkel niet alleen moeiteloos overeind blijft, maar bijna altijd uitblinkt, ik vind dat wonderbaarlijk.' Voor het WK heeft hij dan ook hoge verwachtingen van de Marokkaan. 'Na Romário en Ronaldo nu Ziyech die uitblinkt op een WK? Wishful thinking, menen kenners' aldus Borst.

Ziyech terug naar Ajax
Aangezien de prestaties van Ziyech in Londen enigszins tegenvallen en ook Ajax dit seizoen ver onder de maat presteert, wordt er regelmatig gespeculeerd over een terugkeer van de Drontenaar. Een terugkeer van Ziyech naar Nederland zou volgens de Sparta-supporter ook geen slecht idee zijn. 'Red je oude trainer. Alfred Schreuder en Ziyech waren ooit bij FC Twente heel close.' Morgen trappen Marokko en Kroatië af voor hun openingswedstrijd van het WK in Qatar, de wedstrijd begint om 11:00 uur.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd