Het volgens Van Gaal zwaarste duel voor het Nederlands elftal

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 november 2022 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op vrijdag 25 november. 

Het volgens Van Gaal zwaarste duel voor het Nederlands elftal

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+


Specials

Team van de eerste speelronde
De eerste speelronde van het WK zit er alweer op. Het toernooi in Qatar vliegt voorbij, ondanks dat het nog niet altijd even goed is en er relatief weinig doelpunten vallen. Spanje maakte in de eerste speelronde misschien wel de meeste indruk, terwijl Duitsland en Argentinië een flater vloegen. FCUpdate.nl maakt de balans na de eerste speelronde op met de elf uitblinkers. 

Wedstrijden

Wales – Iran (11.00 uur)
Het heeft er alle schijn van dat Gareth Bale bezig is aan zijn afscheidstournee bij de nationale ploeg van Wales. Op het EK 2016 en EK 2020 overleefde de aanvaller met zijn ploeg de groepsfase en zorgde hij zeker op dat eerste toernooi in Frankrijk voor verrassingen. Het overleven van deze poule zou de volgende stunt betekenen in Qatar. Een zege op zwakke broeder Iran is daarvoor nodig: het liefst met ruime cijfers. 

Qatar – Senegal (14.00 uur)
Qatar maakte in de eerste wedstrijd een heel slechte indruk tegen Ecuador. Het gastland kwam armoedig voor de dag en zal het tegen Senegal niet makkelijker krijgen. Na dit duel weten 'we' in elk geval wel hoe de verhoudingen in de poule van het Nederlands elftal liggen. Wordt het een makkie of hebben de zenuwen van het openingsduel enigszins vertekend? 

Nederland – Ecuador (17.00 uur)
Bondscoach Louis van Gaal acht Ecuador de zwaarste te nemen horde uit de groep van het Nederlands elftal. Oranje won van Senegal, maar speelde niet goed en dat zal tegen de Zuid-Amerikaanse opponent beter moeten, weet hij. Dat ze fysiek sterk zijn, speelt een rol. Maar ook is het onduidelijk hoe Ecuador voor de dag zal komen en in welk systeem. Van Gaal heeft zijn mannen dan ook meer dan gewaarschuwd voor dit duel. 

Engeland – Verenigde Staten (20.00 uur)
Engeland kende een uiterst pijnlijke degradatie in de Nations League dit kalenderjaar. De vorm was ver te zoeken bij de ploeg van Gareth Southgate, waardoor de 6-2 overwinning op Iran verrassend groot was. Dat is normaliter echter wel de zwakste broeder in de groep, waardoor Engeland tegen de Verenigde Staten mag laten zien dat het geen toevalstreffer was. 

Voetbal op tv

11.00 uur: Wales – Iran, NPO 1, live verslag van het duel op het WK voetbal
14.00 uur: Qatar – Senegal, NPO 1, live verslag van het duel op het WK voetbal
17.00 uur: Nederland – Ecuador, NPO 1, live verslag van het duel op het WK voetbal
20.00 uur: Engeland – Verenigde Staten, NPO 1, live verslag van het duel op het WK voetbal
21.30 uur: Oranjezomer, SBS 6, voetbaltalkshow over het WK in Qatar

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022