Feyenoord
0 – 1
PSV
Go Ahead Eagles
1 – 0
NEC

Verhoogde odds bij WK-kraker: 50x je inzet als België óf Marokko wint

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

27 november 2022 – Overtuigend was het zeker niet, maar België begon het WK woensdag wel met een zege. Na de overwinning op Canada staat vanmiddag een wedstrijd tegen Marokko op het programma. Dat land speelde gelijk tegen Kroatië en kan zichzelf nu zodoende een uitstekende uitgangspositie voor de laatste groepswedstrijd verschaffen. Voor deze WK-kraker stunt Jack's met een speciale odd: liefst 50.00 keer je inzet als België óf Marokko de wedstrijd wint.

Verhoogde odds bij WK-kraker: 50x je inzet als België óf Marokko wint

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Waar Argentinië en Duitsland in de eerste WK-wedstrijd meteen averij opliepen, bleef België dat bespaard. De ploeg van bondscoach Roberto Martínez had echter wel zomaar het volgend topland kunnen worden dat een valse start in Qatar kende. Canada deed immers niet onder voor België. Wie weet hoe de wedstrijd was verlopen als Alphonso Davies in de elfde minuut zijn penalty wél had benut.

Thibaut Courtois bleek een sta-in-de-weg en een half uur later was het aan de andere kant wel raak. België is zodoende na de eerste speelronde 'gewoon' koploper in Groep F, maar Marokko ruikt bloed. Het land van onder meer Noussair Mazraoui, Sofyan Amrabat en Hakim Ziyech moet wel geïnspireerd zijn geraakt door de uitstekende wedstrijd die Canada op de mat legde tegen België. Als Canada het kan, waarom Marokko niet? Als je bij Jack's inzet op een zege van België óf Marokko, dan kun je met één euro inzet vijftig euro bijschrijven op je account.

Aanvallend meer laten zien
De Marokkanen kenden woensdag een redelijke WK-start door met 0-0 gelijk te spelen tegen Kroatië, de regerend vice-wereldkampioen. Willen Ziyech en co doorstoten naar de achtste finale, dan zullen zij in aanvallend opzicht wel meer moeten laten zien. Marokkaanse kansen waren namelijk schaars tegen Kroatië. Goed nieuws is dat Marokko verdedigend zijn zaakjes goed op orde lijkt te hebben.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

    Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    Eredivisie