'PSV kan cashen met Gakpo: gesprekken met vier topclubs gepland'

25 november 2022, 17:31

Cody Gakpo (23) heeft zijn naam op het WK definitief gevestigd als sterkhouder. Tegen Senegal opende hij de score met een kopbal en als spits schoot hij met zijn linkervoet vrijdagavond heerlijk raak tegen Ecuador. Na het WK gaat de aanvaller van PSV gesprekken aan met diverse topclubs om opnieuw naar een transfer te kijken.

Dat nieuws bracht PSV-watcher Marco Timmer van Voetbal International nog vlak voor de wedstrijd tegen Ecuador naar buiten, waarin de buitenspeler scoorde. De focus van Gakpo, die in de afgelopen transferzomer de mogelijkheid liet liggen om naar Leeds United te vertrekken, is op dit moment volledig op het WK. Maar daarna komen er vrij serieuze gesprekken over een mogelijk winterse overgang.

'Na het WK zullen gesprekken volgen tussen het management van de PSV-aanvaller en topclubs van het kaliber Manchester United, Real Madrid, Liverpool en Bayern München', schreef Timmer over de situatie van de aanvaller van de Eindhovenaren. Manchester United wilde hem in de zomer ook halen, maar werd nadat Antony de overstap maakte vanaf Ajax uiteindelijk niet nog een keer concreet voor de linksbuiten.

Lees ook: 'Transferwaarde Gakpo explodeert tijdens WK tot +50 miljoen'

De cijfers van Gakpo zijn ongekend: het is een van de weinige spelers die dit seizoen tot soortgelijke getallen komt als de Noorse topschutter Erling Haaland. Volgens Timmer is het nog zeker 'geen uitgemaakte zaak' dat hij vertrekt. PSV zou er alles aan willen doen om hem in de winter te behouden, maar in zijn huidige vorm lijkt dat vrijwel onmogelijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen