Onana om disciplinaire redenen uit selectie Kameroen gezet

28 november 2022, 09:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

André Onana mist maandag de wedstrijd van Kameroen tegen Servië op het WK in Qatar. De 26-jarige doelman is 'om niet-gespecificeerde disciplinaire redenen' uit de selectie gezet, zo laat een bron bij de Kameroense voetbalfederatie weten aan persbureau AFP.

Wat er precies is voorgevallen, is niet bekend. Ook is onduidelijk of Onana alleen de wedstrijd tegen Servië mist of langer wordt gestraft. Kameroen neemt het maandag om 11.00 uur (Nederlandse tijd) op tegen Servië en sluit de groepsfase van het WK vrijdag af tegen Brazilië.

Onana begon het WK vorige week donderdag tegen Zwitserland als eerste keuze onder de lat. De voormalig Ajax-doelman, die sinds deze zomer op de loonlijst bij Internazionale staat, kon zijn ploeg niet voor een nederlaag behoeden (1-0 verlies). In de derde minuut na rust had hij geen antwoord op een inzet van Breel Embolo.

Tegen Servië zal reservekeeper Devis Epassy het doel van Kameroen verdedigen. Verliezen de Afrikanen en wint Brazilië later op de dag van Zwitserland, dan is Kameroen uitgeschakeld op het WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

ADB1973
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Karma ontloop je niet zomaar André!

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft zijn vrouw alweer de verkeerde pilletjes ingepakt voor hem......😂

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen