Makkelie oogst lof en krijgt opnieuw een topper op WK

28 november 2022, 23:50

Danny Makkelie heeft als tweede duel voor dit WK een topper toegewezen gekregen, namelijk het beslissende duel tussen Lionel Messi en Robert Lewandowski. Polen heeft aan een gelijkspel genoeg voor de volgende ronde, Argentinië moet bij een remise met grote vreze naar Saoedi-Arabië en Mexico kijken.

Het duel in het 974-stadion, ook wel het zeecontainer-stadion genoemd, is er eentje waar de spanning flink op staat. Gaat Lionel Messi door met zijn laatste kunstje, of valt het doek voor hem al in de groepsfase? Polen heeft een iets grotere buffer, maar zijn ook nog allesbehalve verzekerd van de volgende ronde.

Danny Makkelie floot eerder dit WK de topper tussen Spanje en Duitsland, met succes. Scheidsrechters zijn vaak het doelwit van negatieve reacties na een wedstrijd, maar na de WK-topper kon Makkelie rekenen op de nodige lovende woorden.

Het duel tussen Polen en Argentinië staat op de planning voor aanstaande woensdag om 20:00 uur, tegelijkertijd wordt het andere duel in de groep afgewerkt tussen de Mexicanen en de Saoedi's.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

geweldig affiche..lewandowski heeft messi al 2a3 keer verslagen met bayern munchen...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen