Real Madrid verliest troostfinale van Villarreal

20 augustus 2006, 14:47

In de troostfinale van het Spaanse vriendschappelijke toernooi, Trofeo Ramon de Caranza, heeft Real Madrid met 1-0 verloren van Villarreal. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door, Juan Roman Riquelme (foto). Van Nistelrooy speelde één helft mee.

De Madrilenen konden nauwelijks gevaarlijk worden voor het doel van Villarreal. Raul en Van Nistelrooy moesten op het middenveld zorgen voor de doorvoer naar de aanval, maar dit mislukte. Voorin kon Robinho geen potten breken. Villarreal was niet bijzonder sterk, maar wist wel de overwinning binnen te slepen. Vier minuten voor tijd was het vedette Riquelme die de bal in het doel knalde. Door het slechte voetbal lieten de aanwezigen middels een fluitconcert merken niet content te zijn over het vertoonde spel.