Blind heeft sleutel in handen: "Heel riant salaris ligt voor hem klaar"

9 december 2022, 15:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Daley Blind kan binnenkort een transfer naar Antwerp maken. De club van technisch directeur Marc Overmars en hoofdtrainer Mark van Bommel wil de 32-jarige verdediger in januari overnemen van Ajax. Volgens Voetbal International-hoofdredacteur Freek Jansen heeft Blind de sleutel voor de transfer zelf in handen.

Meerdere media maakten donderdag melding van de interesse van Antwerp in Blind, die onder Alfred Schreuder zijn basisplaats bij Ajax is kwijtgeraakt. "Antwerp is heel concreet en hebben volgens mij een heel riant salaris voor hem klaarliggen", aldus Jansen, die aanstipt dat Blind een goede band heeft met Overmars. "Dat zou dus een uitweg kunnen zijn."

Jansen stelt dat het management van Blind actief bezig is met het in kaart brengen van de opties. "Het ligt ook bij Blind zelf", stelt Jansen, die niet uitsluit dat Blind zich gaat proberen terug te knokken bij Ajax. Vindt Blind dat hij wekelijks aan spelen móét toekomen, dan lijkt een transfer de beste optie. "Dan heeft het weinig zin om verder te gaan, want dan krijg je in januari of februari alleen maar veel gedoe."

Blind lijkt door zijn veranderde status bij Ajax een transfer serieus te overwegen. Het doorhakken van de knoop zal waarschijnlijk pas na het WK gebeuren. Met het Nederlands elftal, waar hij wel basisspeler is, strijdt hij vanavond tegen Argentinië om een plek in de halve finale.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen