Chelsea rondt transfer Boulahrouz af

21 augustus 2006, 11:19

Khalid Boulahrouz mag zich vanaf vandaag officieel speler van Chelsea noemen. De 24-jarige international rondde zondag de laatste gesprekken met de Londense clubleiding af en zette maandag zijn handtekening onder een contract bij de regerend kampioen van Engeland. Naar verluidt betaalt Chelsea ongeveer dertien miljoen euro voor de rechtsbenige verdediger.

Volgens Jose Mourinho, de manager van Chelsea, is Boulahrouz de ideale man om de personele problemen in de defensie op te lossen. "Met Terry, Carvalho en Boulahrouz heb ik nu drie spelers die centraal achterin kunnen spelen. Met Ferreira en Boulahrouz heb ik bovendien twee opties voor de positie rechts in de defensie. Daarnaast zou hij ook nog kunnen fungeren als stand-in voor Wayne Bridge aan de linkerkant", aldus Mourinho.

Opvallend is dat Mourinho met geen woord rept over William Gallas, toch ook een optie centraal in de Chelsea-defensie. De Fransman wil weg, maar tot dusver weigerde Chelsea mee te werken aan een vertrek van de verdediger. Wellicht dat de komst van Boulahrouz, die de afgelopen twee seizoenen uitkwam voor Hamburger SV daar verandering in gebracht heeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen