Toornstra lyrisch over Slot: "Beste trainer die ik in mijn carrière heb gehad"

4 januari 2023, 09:16

In 2014 ging Jens Toornstra van FC Utrecht naar Feyenoord, vorig seizoen keerde hij terug op het oude nest. De liefde voor beide clubs is groot bij de middenvelder, de wedstrijd tussen de twee staat is dan ook speciaal voor hem. "Toen ik de overstap maakte heb ik wel gelijk gekeken wanneer deze wedstrijd was."

Bij ESPN blikt Toornstra terug op zijn periode bij Feyenoord, maar ook vooruit op de clash van dit weekend. "Ik heb er heel veel zin in. Het is niet dat ik extra spanning heb, maar het is gewoon leuk om de supporters weer te zien. Maar ook de jongens in de kleedkamer en eigenlijk iedereen waarmee ik gewerkt heb", aldus Toornstra. "Ik denk dat ze de lijn die vorig jaar is ingezet toch wel aardig hebben doorgetrokken. De plek op de ranglijst zegt wel genoeg."

Beste trainer ooit

Arne Slot heeft in zijn korte periode bij Feyenoord al de nodige indruk gemaakt met de finale van de Conference League als hoogtepunt. Voor Toornstra was het een genot om te werken onder de trainer uit Bergentheim. "Ik durf wel te zeggen dat hij de beste trainer is die ik in mijn carrière heb gehad. Het hele totaalplaatje klopt gewoon bij hem. Ik denk dat we enorme stappen hebben gezet", aldus de middenvelder.

Het kampioenschap van Toornstra in 2017 is voor menig Feyenoorder een moment om nooit meer te vergeten, voor de oud-middenvelder van de Rotterdammers is het niet anders. "Ja, die is ongeëvenaard. Het was heel bijzonder. We stonden eigenlijk heel het jaar bovenaan. Het was denk extra mooi dat het op de laatste thuiswedstrijd van het seizoen zo eindigde", blikt hij terug op het kampioenschap. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen