Sobis verkiest Santander boven AC Milan

22 augustus 2006, 10:33

Het bescheiden Racing Santander heeft een geweldige slag geslagen op de transfermarkt. De Spaanse nummer zeventien van het afgelopen seizoen is er in geslaagd om het Braziliaanse talent Rafael Sobis voor de de neus van AC Milan weg te kapen. Sobis is afkomstig van Internacional en maakt sinds kort deel uit van de Braziliaanse selectie.

AC Milan leek op het punt te staan om Sobis te contracteren, maar de Italiaanse ploeg aarzelde enigszins. Dit komt vermoedelijk omdat de ploeg stiekem ook nog een poging waagt om Ronaldo los te weken bij Real Madrid. Racing Santander profiteerde van deze twijfel en legde de pas 21-jarige aanvaller dinsdag vast. Vermoedelijk zal hij vandaag of morgen in Spanje aankomen, waar hij zijn handtekening zal zetten onder een meerjarig contract. 

Sobis was vorig jaar nog in Nederland, waar hij met Brazilië deelnam aan het jeugd-WK. Hij gold al jarenlang als een groot talent, maar brak pas dit jaar definitief door. Mede dankzij het goede spel van de jonge aanvaller won Internacional vorige week voor het eerst in haar historie de Copa Libertadores, de Zuid-Amerikaanse Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen