Bayern wil FIFA inschakelen in zaak-Hargreaves

22 augustus 2006, 12:10

Bayern München overweegt om de wereldvoetbalbond FIFA in te schakelen in haar strijd om Owen Hargreaves te behouden. Volgens de Duitse ploeg heeft Manchester United achter de rug van de club om contact met de Engelse middenvelder gezocht en dat is volgens de FIFA-reglementen niet toegestaan. "Als Manchester contact blijft zoeken met Owen, hebben we geen andere keus", zegt Bayern-manager Karl-Heinz Rummenigge.

Bayern München heeft Manchester United vorige week dringend verzocht om haar pogingen om Hargreaves binnen te halen, te staken. De Duitse club wil de middenvelder niet laten gaan en volgens Bayern zorgt Manchester alleen maar voor onrust. In TZ, een Duitse krant, dreigt Rummenigge inmiddels om de FIFA in te schakelen.

"Manchester moet de gedragsregels accepteren. Zo niet, dan hebben we geen andere keus dan om naar de FIFA te gaan", zegt hij. "Een club mag alleen contact zoeken met een speler, wanneer zijn club daarvoor toestemming gegeven heeft. Dat is in deze situatie absoluut niet het geval", verduidelijkt Rummenigge.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen