Betis legt Oliveira miljoen euro boete op

22 augustus 2006, 16:27

Het extra weekje vakantie dat de Braziliaanse spits Ricardo Oliveira vorige week nam, heeft hem een miljoen euro gekost. De aanvaller van Betis Sevilla moest zich contractueel vorige week maandag melden in Spanje, maar arriveerde pas vandaag. Bij terugkomst heeft Betis de spits direct een boete van één miljoen euro overhandigd.

Het slimme Betis had in het contract met Oliveira laten opnemen dat de Braziliaan liefst één miljoen euro zou moeten betalen als hij te laat terug zou komen van vakantie. Blijkbaar was Oliveira deze passage in zijn contract even vergeten. De spits, die het afgelopen jaar op huurbasis uitkwam voor São Paulo, meldde zich in plaats van vorige week maandag pas vandaag terug in Spanje. 

Overigens ontbrak Ricardo Oliveira ook vandaag nog op de training bij Betis. Op de vraag waarom dat zo was, kon Betis-grootaandeelhouder Manuel Ruiz de Lopera een lach niet onderdrukken. "Ik denk dat hij even nodig had om te verwerken dat hij één miljoen euro moet betalen", glimlacht hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen