Bondscoach Kroatië prijst Oranje: "Misschien wel de zwaarste loting"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

25 januari 2023 – In de halve finale van de Nations League is Kroatië de tegenstander van het Nederlands elftal. De nummer drie van het afgelopen WK in Qatar werd woensdagmiddag tijdens de loting door Wesley Sneijder gekoppeld aan Oranje. Bondscoach van Kroatië, Zlatko Dalic, heeft mooie woorden over voor het Nederlands elftal. "We treffen misschien wel de zwaarste tegenstander."

Bondscoach Kroatië prijst Oranje: "Misschien wel de zwaarste loting"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De succesbondscoach van de Kroaten kijkt uit naar de ontmoeting, maar weet dat het een zware kluif zal worden tegen de Nederlanders. "Het stadion zal uitverkocht zijn, Nederland heeft een nieuwe bondscoach en ze hebben een fantastisch team", spreekt Dalic. "Vooral de verdediging is erg sterk en ze hebben jonge, krachtige spelers."

Spanje – Italië is de andere wedstrijd in de halve finale van de Nations League. Dalic durft geen favoriet uit te spreken voor de Final Four. "Alle deelnemers behoren qua niveau tot de toptien van de wereld. Natuurlijk willen we de finale halen, dat is ons doel. We gaan voor de overwinning", aldus de 56-jarige oefenmeester.

Succesvol
Dalic zit sinds 2017 op de bank van de Kroaten en heeft vanaf dat jaar enkele knappe prestaties neer weten te zetten. Zo bereikte hij in zijn eerste jaar al de WK-finale in Rusland. Die eindstrijd werd verloren tegen Frankrijk. Ook op het WK in Qatar zorgde Kroatië met een derde plaats voor een uitstekend resultaat.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd