Tadic staat open voor langer verblijf Heitinga: "Eerste indruk is top"

29 januari 2023, 17:19

Dusan Tadic lijkt het niet erg te vinden als John Heitinga het seizoen afmaakt als hoofdtrainer van Ajax. De aanvoerder van de Amsterdammers is erg te spreken over de manier waarop de oud-verdediger de laatste dagen te werk is gegaan bij de nummer vier van de Eredivisie.

"Hij maakt een goede indruk", geeft Tadic na afloop van het gewonnen duel in Rotterdam (1-4) aan tegenover ESPN. "Heitinga is een echte Ajacied en hij is geliefd bij de fans. Hij is iemand met veel energie en enthousiasme. Hij is duidelijk naar de spelers", merkte de aanvaller de afgelopen dagen op. "Een kind van de club en hij kent Ajax. De eerste indruk is erg positief."

Heitinga is in principe aangewezen om tijdens het duel tegen Excelsior op de bank te zitten, maar het is nog onduidelijk hoe de technische staf er volgende week uit ziet bij Ajax. Tadic lijkt in ieder geval open te staan voor een langer verblijf van Heitinga: "Dat is niet aan mij, maar de eerste indruk is top. We zullen zien welke beslissing de club gaat nemen. Ik denk zeker dat Heitinga de kwaliteiten heeft om hoofdtrainer van Ajax te zijn."

Lees ook: Heitinga over eerste helft van Ajax: "Heb mij mateloos geïrriteerd"

Het is voor Tadic en Ajax een opluchting dat er na zeven Eredivisie-duels zonder overwinning eindelijk weer eens drie punten worden gepakt. Met twee assists en één goal had de Servische aanvaller zelf ook een groot aandeel in de driepunter: "We begonnen niet zo goed, met problemen in de restverdediging en counters van Excelsior. Gerónimo had een paar goede reddingen. Er kan nog veel beter, maar het belangrijkste is dat we winnen", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

AJAX MOET TADIC OPRUIMEN HEEFT EEN GROTE BEK EN PRESTEERT NIETS IS GEWOON EEN KNEUS

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen