Derksen keurt gedrag Slot af: "Hij wordt een soort psychopaat"

6 februari 2023, 22:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johan Derksen keurt het gedrag af dat Arne Slot en Ruud van Nistelrooij vertoonden tijdens en na de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV. De trainer van Feyenoord ging in de pauze een gesprek aan met scheidsrechter Danny Makkelie in de catacomben, terwijl zijn collega van PSV zich na afloop beklaagde over onder meer de negen minuten durende blessuretijd.

"Slot en Van Nistelrooij staan zich als kleine kinderen te misdragen", merkte Derksen maandagavond op bij Vandaag Inside. "Er gaat van alles fout met hun elftal en dan krijgt Makkelie, die helemaal niet zo slecht floot, overal de schuld van. Met de toenemende spanning wordt Slot een soort psychopaat, die in de gang weer een hele discussie begint met hem. Van Nistelrooij is ook zichzelf niet. Ik zou het als club niet willen, maar het is wel een teken dat ze nog geen toptrainers zijn. Toptrainers reageren zo niet."

"Trainers moeten zich niet druk maken om beslissingen van de scheidsrechter. Daar verander je niets aan", vervolgde Derksen. "Je moet het gewoon als een kerel accepteren. Natuurlijk maakt die man fouten, maar nooit zoveel als een trainer en een speler."

René van der Gijp vindt de kritiek op Makkelie over de lange blessuretijd ook onterecht. "Dan gaan ze Makkelie aankijken op die negen minuten. Die man krijgt het ook gewoon door. Moet hij dan zeggen: 'We doen acht'?" De oud-voetballer heeft wel genoten van de tweede helft. "Als die voorstopper (Armando Obispo, red.) die idiote overtreding niet maakt, dan is er niets aan de hand. Dan kun je gewoon de wedstrijd uitspelen en is het klaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rosa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen heeft altijd gelijk, immers hij was voorzitter van de KNVB, voorzitter van de scheidsrechters, oud psychiater, oud fotomodel, technisch directeur van Feyenoord en PSV, hij was topvoetballer geweest en hij was beter dan Brandts, dan Ten Hag, beter dan Louis van Gaal..... Echt....????? Nou nee, Derksen is gewoon een vies oud mannetje om te zien, dat op die campingzender de kans krijgt om bijgestaan door zijn hulpje Gijpie, vanuit hun ivoren torentje denkt alle oplossingen voorhanden heeft....brrr😈

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik geloof dat elke trainer wel eens in de rust met een scheidsrechter heeft gepraat . En als je gewoon praat !!??. Verder heeft slot alleen kritiek als er echt wat gebeurd is ,anders niet. Trainers zijn ook gewoon mensen met emotie ,en als het niet te ver gaat vind ik dat prima. Die van fortuna is byv te ,maar ik vind slot en ruud v nistelrooij echt wel mee vallen

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er is er maar 1 die zich belachelijk maakt, en dat ben jij mafkees.Je lult als een kip zonder kop em kleurt groen van afgunst richting feyenoord zieligerd.

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van Nistelrooij had kritiek. Achteraf. Dat kan. Slot gaat tijdens de rust zeuren. Die man maakt zichzelf belachelijk.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van nistelrooij kan ,maar slot zeurt enmaakt zich belachelijk. Prima joh . Beelden zeker niet gezien . Jij laat je zo kennen hier . Het kan gewoon allebei ,want voetbal is emotie zolang het niet te ver gaat

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen